Viholliset

Zombie

Resident Evil-pelien standardi-vihollinen. Paras ase zombia vastaan on handgun. Zombit ovat hitaita, mutta liikkuvat usein laumoissa.

Ötökät

Lentäviä ötököitä on vain Wild Things-skenaariossa, Rafflesia-kasvien läheisyydessä. Varo etteivät ötökät pääse lähellesi sillä ne voivat myrkyttää sinut.

Poison Ivy
Näitä on Wild Things- ja Flashback-skenaarioissa. Ivyn tappamiseen tarvitset kirveen. Jos sinulla ei ole kirvestä voit siirtää kasvin väliaikaisesti tieltäsi hyvän aseen avulla.

Leijona

Leijonat ovat erittäin vaarallisia ja voivat tappaa sinut yhdellä iskulla. Ne hyppivät, purevat ja raapivat. Tapa ne äkkiä ennen kuin ne tappavat sinut.

Kasvizombie

Näissä zombeissa kasvaa kasvi. Ne sylkevät myrkyllistä happoa. Älä anna niiden päästä liian lähelle.

Scissor Tail

Jos silta hajoaa Flashback-skenaariossa ennen kuin ylität sen ja pääset sairaalaan, pelaat toisenlaisen tien. Kaikki zombit katoavat ja niiden tilalle tulee scissor taileja. Ne ovat vaarallisia ja myrkyttävät helposti.

Giant Wasp

Näitä on vain Flashback-skenaariossa.

Cerberus

Zombien tavoin myös T-viruksen saaneet koirat ovat Resident Evil-pelien vakiokamaa. Tällä kertaa niitä on skenaarioissa Desperate Times sekä Elimination 1 ja 3.

Korppi

Monta korppia saattaa hyökätä kimppuusi yhtäaikaa. Muuten ne ovat kyllä suhteellisen harmittomia otuksia.

Evil Shade

Nämä kasvit pysyvät paikallaan mutta sylkevät myrkkyä. Mene niiden ohi jos voit. Jos et pääse ohi, ammu niitä pari kertaa niin ne häipyvät vähäksi aikaa.

Hunter

Kuten aina, hunterit ovat nopeita ja tappavia. Tapa ne ennen kuin ne tappavat sinut.

Iso hämis

Hämiksiä on skenaarioissa End of the Road sekä Elimination 2 ja 3. Ne tykkäävät sylkeä myrkkyä päällesi. Shotgun on hyvä ase hämiksiä vastaan.

Licker

Lickereitä on skenaarioissa Desperate Times sekä Elimination 1 ja 3. Licker käyttää pitkää kieltään kuin ruoskaa. Käytä shotgunia tai muuta hyvää asetta.

Gamma Hunter

Gamma Huntereita on skenaariossa Elimination 3.

Iilimato

Iilimatoja on skenaariossa Elimination 3. Älä vaivaudu ampumaan niitä vaan juokse karkuun.

Pomovastukset

Titan
(zombie-norsu)

Titan, Raccoon Zoon elefantti on saanut tartunnan. Se jahtaa sinua ympäri eläintarhaa ja aiheuttaa isoja vammoja. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Tapa se tai laita se lukkojen taakse. Voit lukita sen menemällä kontrollihuoneeseen joka on sen aitauksen yläpuolella, soita Parade BGM-nauha ja lukitse norsu aitaukseensa kun se menee sinne. Jos lukitset norsun, on mahdollista että se pakenee ja on Wild Things-skenaarion pääpomo.

Stalker
(leijona)

Jos tapoit Titanin, tai jos se ei pakene aitauksestaan, Stalker on Wild Thingsin pomovastus. Se on nopea ja ketterä, ja aiheuttaa paljon vammoja. Pyri liikkumaan paljon niin se ei pääse hyppäämään päällesi.

Axe Man

Jos menet pääreittiä Flashback-skenaariossa, Axe Man jahtaa sinua sairaalan läpi koko skenaarion ajan. Alussa sinun kannattaa välttää sitä parhaasi mukaan, sillä et voi tappaa sitä. Vaikka ampuisit sitä paljon se palaa seuraavassa huoneessa. Kun olet sairaalan ylemmissä osissa joudut ampumaan sitä paljon, sillä et voi enää välttää sitä. Kun olet tappanut Huge Plant-pomon, kohtaat Axe Manin vielä kerran. Voit juosta sen ohi tai taistella sitä vastaan. Päätöksestäsi riippuu minkä lopun saat. Jos päätät taistella, Grenade Launcher on hyvä ase sitä vastaan.

Mr. X
(Tyrant R)

Desperate Times-skenaariossa Carter päästää Mr X:n vapaaksi. Alussa Mr X auttaa sinua tappamalla huntereita. Mutta myöhemmin se on vihollisesi. Käytä sitä vastaan hyviä aseitasi. Yhdessä vaiheessa löydät remote bomb detonatorin jonka Carter pudotti. Kun pääset katutasolle, loukkaantunut Mr. X mutatoituu Tyrant-muotoonsa. Tässä vaiheessa on hyvä käyttää controlleria. Sinun täytyy olla lähellä mutta ei liian lähellä ja painaa nappia pohjaan ainakin viisi sekuntia että se räjähtäisi. Jos onnistut Mr X kuolee heti.

Nyx

Nyx on imenyt itseensä monia UBCS:in jäseniä ja Mr. X:n. Jos et ole käyttänyt Mr. X:n remote detonatoria vielä, käytä se nyt välittömään tappoon. Jos käytit sen Mr. X:ään, etsi rocket launcher. Käytä Nyxiin hyviä aseitasi kunnes se kaatuu ja paljastaa keskijuttunsa. Juokse sen eteen ja ammu rocket launcherilla siihen ja se kuolee. Tämä on helpoin tapa tappaa Nyx. Nyxillä on monia hyökkäyksiä. Se voi mm. imeä sinut itseensä, joilloin pelisi on ohi.

15 kommenttia:

  1. lickerin pää näytää mololta XD

    VastaaPoista
  2. Voiks titaania muka tappaa mä en oo koskaa onnistunu vaikka oon ampunu sitä tosi monta kertaa hunting riflellä

    VastaaPoista
  3. Nyx on ihan mahoton en oo ikinä voittanu sitä

    VastaaPoista
  4. stalker on paremman näköne kuin titan.

    VastaaPoista
  5. leijona näyttää aika pahalta......

    VastaaPoista
  6. hr X auttaa?. . on aik outoo jos katsoo ekana Resident evil 2 , siinä hr x on vihollisena

    VastaaPoista
  7. "hr X auttaa?. . on aik outoo jos katsoo ekana Resident evil 2 , siinä hr x on vihollisena" huomaa ettet ole pelannut ikinä outbreak file 2:sta...

    VastaaPoista
  8. niimPÄ !! :D joo mut tosta lickkeristä vaa että SE PÄÄ NÄYTTÄÄ PEENIKSELTÄ xDD

    VastaaPoista
  9. ja iilimato näyttää tummuneelta banaanilta

    VastaaPoista
  10. Kumpi on vaikeempi ? Stalker vai Titan :D ?

    VastaaPoista
  11. kattokaa lickerin päätä sillee et peittää sormella sen suun

    VastaaPoista
  12. Tummunut banaani xDDDDDDDDD *reps

    VastaaPoista
  13. voisin sanoa et Titan on vaikeempi ku Stalker.. leijona kuolee jo muutamasta Hunting riflen paukusta

    VastaaPoista
  14. Kattokaas tota nuolijan päätä silleen että peitätte suun. XD

    VastaaPoista
  15. Npc hahmoista voi ostaa axe manin, tietääks kukaa minkälaiset tavarat sil on. Onks sil se kirves?

    VastaaPoista